A téli olimpia sportágai, versenyzők, sportolók > Téli olimpiai sportágak - Sífutás > Téli olimpia - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: A téli olimpia sportágai, versenyzők, sportolók > Téli olimpiai sportágak - Sífutás > 4 weboldal. Kategória leírása: Téli olimpiai sportágak - Sífutás

teliolimpia.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Bozsik sífutóiskola
Bozsik sífutóiskola
http://www.sifutas.hu/

A Bozsik Sífutóiskola küldetése, hogy a sífutást és a nordic walkingot népszerűsítse és megszerettesse a sportolni vágyókkal. A sífutás és a nordic walking oktatásának szenvedélyes szeretetén túl testnevelő tanári és sífutó szakedzői diplomám, valamint húsz éves versenyzői tapasztalatom a biztosítéka a magas színvonalú oktatásnak. Szeretettel várom Önt és kedves családját, szervezett oktatásainkon, illetve sporttáboraink valamelyikén!

www.sifutas.hu
Bozsik Anna, sífutó olimpikon és oktató
Bozsik Anna, sífutó olimpikon és oktató
http://www.sielok.hu/rovat/sifutas/cikk/bozsik-anna/

A magyar sportolók közül kevesen mondhatják el magukról, hogy három olimpián képviselte hazánk színeit. Ráadásul Bozsik Anna azzal is büszkélkedhet, hogy a téli játékokon vett részt három alkalommal. Az egykori kiváló sífutó-sílövő napjainkban a tanítással foglalkozik, iskolája joggal népszerű és elismert - nem gondolná senki, hogy annak idején véletlenül lett sífutó. Bozsik Anna Miskolcon született, Kazincbarcikán járt általános iskolába, így természetes volt, hogy a Bükk lejtőin csatolt először síléceket a lábára.

www.sielok.hu
A sífutás története röviden
A sífutás története röviden
http://www.sifutas.hu/czk/id~8~lang~hu~doc.html

A sítörténet kutatói szerint már legalább hatezer éve megjelent a sí ősi formája. A sí norvég szó, eredetileg fahasábot, átvitt értelemben pedig hótalpat, hókorcsolyát jelentett. Eredetileg arra szolgált, hogy az ember ne süppedjen a hóba. Ebből a közlekedési eszközből alakult ki a múlt század második felében a sítalp mai formája és szerkezete, amely így alkalmas eszköze lett az egyik legszebb, legegészségesebb és legnépszerűbb téli sportnak, a sífutásnak is.

www.sifutas.hu
Mire van szükségünk a sífutáshoz?
Mire van szükségünk a sífutáshoz?
http://www.sielok.hu/rovat/sifutas/cikk/sifutashoz-mire-van-szuksegunk/

Ha már megszületett a döntés, hogy sífutni szeretnénk, nézzük pontosan, mi is szükséges a sífutáshoz? A sífutó alapvető felszerelései közé tartozik a síléc és síkötés, a bot, a cipő, valamint a megfelelő ruházat és kiegészítők: kesztyű, sapka.

www.sielok.hu
Oldal leírása
teliolimpia.wyw.hu: WYW téli olimpia katalógus - téli olimpiai játékok:. Éremtáblázat, versenyszámok, sportágak, és versenyzők.
Gyűjteményünkben 238 válogatott téli olimpia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2753