Filmek, könyvek, játékok > Téli olimpia - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Filmek, könyvek, játékok > 12 weboldal. Kategória leírása: Filmek, könyvek, játékok a téli olimpiával kapcsolatban.

teliolimpia.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Játék a vancouver-i kabalákkal
Játék a vancouver-i kabalákkal
http://www.vancouver2010.com/mascot/en/games.php

Játék a vancouver-i kabalákkal - Játékok, képeslapszerkesztő - képeslapküldés, színező, kifestők, kvíz, háttérképek, szelektív szemétgyűjtés játék, hoki játék...

www.vancouver2010.com
Mozi-DVD.hu - Jégi dicsőségünk
Mozi-DVD.hu - Jégi dicsőségünk
http://www.mozi-dvd.hu/cikk3516.html

Blades of Glory - amerikai film 2007, vígjáték, sportfilm. A 2002-es Salt Lake City-i téli olimpián szokatlan dolog történik: a férfi műkorcsolyázás versenyszámában kettős holtverseny születik az élen. Sértettségük és egymás iránti megvetésük miatt azonban az aranyérmet képtelen rendben átvenni a veterán Chazz (Will Ferrell) és a fiatal tehetség, Jimmy (Jon Heder) - bunyójuk miatt botrányba fullad a díjátadó.

www.mozi-dvd.hu
Mozi-DVD.hu - Csoda a jégen
Mozi-DVD.hu - Csoda a jégen
http://www.mozi-dvd.hu/cikk331.html

Miracle - amerikai film 2004 - Sportrajongók, a karrier- és csapatfilmek szerelmesei számára. Ezúttal egy megtörtént események alapján készült fantasztikus, lendületes sikersztorit láthatunk! A jéghoki kemény sport - az egyik legkeményebb. A jéghoki gyors sport - az egyik leggyorsabb. A jéghoki a férfiak sportja, az erő sportja, egy játék, amely a hatalomról szól. 1980 előtt két politikai nagyhatalom, két világrendszer állt egymással szemben, de csak egyetlen csapat uralkodott a jéghokiban: a Szovjetunió verhetetlen csapata! Egy energikus és elhivatott amerikai hokiedző azonban hitt a lehetetlenben. Kiválasztott 26 fegyelmezetlen, nevelhetetlennek tűnő kölyköt, és egyedi edzésmódszerével igazi csapatot épített belőlük. 1980-ban a Téli Olimpián végre megmérettettek: végigverték a fél világot, és végül a döntőben szembe találták magukat az addig veretlen, legyőzhetetlennek hitt szovjet csapattal...

www.mozi-dvd.hu
Salt Lake 2002 CD-ROM
Salt Lake 2002 CD-ROM
http://www.sielok.hu/rovat/jatekok/cikk/salt-lake-city-2002/

A Salt Lake 2002 a Téli Olimpia egyetlen hivatalos játéka. Hat versenyszámot foglal magába, ezek, és a helyszíneik kivitelezésében törekedtek arra, hogy minden a valóság legtökéletesebb megfelelője legyen. Az élethű animációk, a többjátékos-üzemmód, és a TV közvetítésekből ismert kameranézetek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ultra-realisztikus, kihívásokkal teli játékélményt nyújthasson. A Salt Lake 2002 kiemelkedő szórakozást biztosít a téli sportok szerelmeseinek.

www.sielok.hu
Szoftverbázis
Szoftverbázis
http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/jatekoksportjatekok.html

Origo - Szoftverbázis: Játékok - Sportjátékok gyűjteménye.

www.szoftverbazis.hu
Port.hu - Jég veled
Port.hu - Jég veled
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=4459

Jég veled - Cool Runnings - amerikai vígjáték 1993. Négy mindenre elszánt jamaicai sportoló úgy dönt, hogy a négyes bobban indulnak a téli olimpián, Calgaryban. Semmi nem állhat az útjukba, nem ismernek lehetetlent, és szereznek maguknak egy amerikai edzőt. Irv azonban egy cseppet sem boldog, amikor kiderül, hogy négy teljesen kezdő atlétával áll szemben, ám rájön, itt a soha vissza nem térő nagy lehetőség: bebizonyíthatja ország-világ előtt, mire is képes ő valójában. Az ötük előtt álló út ugyan rögös egy picit, de elszántságban, kitartásban, és lelkesedésben nincs hiány...

port.hu
Vancouver 2010 játék
Vancouver 2010 játék
http://www.vancouver2010.com/mascot

Vancouver kabalafigurái és játék a 2010-es Téli Olimpia hivatalos honlapján.

www.vancouver2010.com
Bookline könyvek - Téli sportok
Bookline könyvek - Téli sportok
http://bookline.hu/search/categories.action?id=hu-book_012_normal_010&_v=Tel ...

Bookline könyvek - Téli sportok - Webáruház, online rendelés.

bookline.hu
Olimpia könyvek
Olimpia könyvek
http://bookline.hu/search/categories.action?id=hu-book_012_normal_f12&_v=Olimpia

Bookline - Olimpiával kapcsolatos könyvek - Webáruház.

bookline.hu
Rózsaligeti László: Magyar olimpiai lexikon
Rózsaligeti László: Magyar olimpiai lexikon
http://www.fo.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto_1/sport/magyar_olimpiai_lexikon

Csaknem 700 magyar sportoló életrajzát tartalmazza ez a kötet. Olyanokét, akik a nyári és téli olimpiai játékokon a dobogóra állhattak, így szerezve dicsőséget hazánknak. A szerző, Rózsaligeti László, akinek már több, sporttal foglalkozó könyve jelent meg, a Magyar olimpiai lexikon immáron harmadik, bővített és átdolgozott kiadásában az első újkori, Athénban 1896-ban rendezett olimpiától egészen a 2008-as pekingi játékokig veszi sorra az arany-, ezüst- és bronzérmes magyar helyezetteket. Részletesen ismerteti sportpályafutásukat, és az olimpiai szereplésükön kívül kitér legfontosabb eredményeikre is.

www.fo.hu
Ingyenes online curling játék
Ingyenes online curling játék
http://www.playcurling.com/hu/

Ingyenes curling játék. Itt és most curlingezhetsz barátaiddal, ismerőseiddel, vagy akár idegenekkel is a világ minden részéből.

www.playcurling.com
Dajkó Pál: 1000 olimpiai bajnok
Dajkó Pál: 1000 olimpiai bajnok
http://www.konyv-konyvek.hu/1000_olimpiai_bajnok_minden_idok_legjobb_sportoloi

A könyv a modern kori olimpiák ezer legkiemelkedőbb bajnokát mutatja be; számos sportág képviselőit, aktív sportolókat és régi versenyzőket egyaránt. Őket még a legek közt is a legjobbá teszi, hogy olimpiai győzelemmel megkoronázott pályafutásuk hatása túlmutat sportáguk határain, mondhatni, kultúrtörténeti jelentőséggel bírnak.

www.konyv-konyvek.hu
Oldal leírása
teliolimpia.wyw.hu: WYW téli olimpia katalógus - téli olimpiai játékok:. Éremtáblázat, versenyszámok, sportágak, és versenyzők.
Gyűjteményünkben 238 válogatott téli olimpia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2753