2018-as Téli Olimpia > Téli olimpia - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: 2018-as Téli Olimpia > 4 weboldal. Kategória leírása: 2018-as Téli Olimpia. 23. téli olimpiai játékok.

teliolimpia.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Erős francia pályázat
Erős francia pályázat
http://www.sielok.hu/rovat/hirek/cikk/francia-olimpia-rendezes/

Erős francia pályázat a 2018-as Téli Olimpiára. Vasárnap a Francia Olimpiai Bizottság eldöntötte, hogy melyik francia várost támogatja a 2018-as Téli Olimpiai Játékok megrendezésére. A választás győztese a svájci határhoz közeli Annecy lett, ami azt jelenti, hogy Chamonix, a Portes du Soleil, és La Plagne síterepein is rendeznének versenyeket. Mondhatni, hogy előre borítékolható volt a franciák döntése hiszen Annecy ajánlatával szemben más francia város nem nagyon rúghatott labdába, és a többi külföldi pályázóval szemben is versenyképes pályázót sikerült választani. A jelentkezéseket októberig kell beadniuk a pályázóknak. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a koreai Pyeong Chang harmadszorra is elindul, valamint München pályázatai is biztosnak tekinthető. A 2018-as Téli Olimpia rendezőjét 2011 júliusában jelölik ki.

www.sielok.hu
Dél-Afrikában döntenek
Dél-Afrikában döntenek
http://www.origo.hu/sport/20090731-delafrikaban-dontenek-a-2018as-teli-olimp ...

Hivatalosan is lehet pályázni a 2018-as téli olimpia megrendezésére. Németország, Franciaország és Dél-Korea várhatóan kandidál majd, a NOB 2011-ben, Dél-Afrikában dönt majd. A NOB első szűrője 2010 júniusában lesz, a végleges helyszínről 2011. július 6-án, a dél-afrikai Durbanben döntenek.

www.origo.hu
Dél-Korea a 2018-as téli olimpiát is akarja
Dél-Korea a 2018-as téli olimpiát is akarja
http://www.origo.hu/sport/20090925-delkorea-a-2018as-teli-olimpiat-is-akarja ...

Hivatalosan is beadta pályázatát pénteken a 2018-as téli olimpia rendezésére a dél-koreai Pjongcsang városa. A Szöultól 180 km-re lévő település korábban már kétszer kandidált ötkarikás esemény lebonyolítására - sikertelenül. Pjongcsang mellett mostanáig München és a franciaországi Annecy jelezte pályázati szándékát, az október 15-i határidőig várhatóan a kínai Harbin is csatlakozik hozzájuk. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság 2011-ben hirdeti ki a győztest.

www.origo.hu
Franciaország is pályázik
Franciaország is pályázik
http://sporthirado.hu/cikk-sportpolitika-sportpolitika_franciaorszag_palyazi ...

A Francia Olimpiai Bizottság benyújtja pályázatát a 2018-as téli olimpia rendezésére - jelentette be szerdán a szervezet. A bizottság október közepéig adott időt a városoknak arra, hogy jelezzék érdeklődésüket. Várhatóan Grenoble, Nizza és Annecy biztosan harcba száll majd a jelölésért.

sporthirado.hu
Oldal leírása
teliolimpia.wyw.hu: WYW téli olimpia katalógus - téli olimpiai játékok:. Éremtáblázat, versenyszámok, sportágak, és versenyzők.
Gyűjteményünkben 238 válogatott téli olimpia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2753